You are here: Home Blog Esther de Graaff

Esther de Graaff

[Dutch} Ik hou me bezig met alles dat komt kijken bij het organiseren van een kunstproject. Van het coördineren van contacten met kunstenaars tot het regelen van sponsoring en het schrijven van artikelen.

Samenwerking staat bij mij hoog in het vaandel. Als een duizendpoot richt ik mij op het toegankelijk maken van hedendaagse kunst. Ik maak tentoonstellingen van sociaal maatschappelijke projecten en schrijf artikelen over het werk van jonge hedendaagse kunstenaars. Daarnaast werk ik als educatie coördinator bij Nest, een tentoonstellingsruimte in Den Haag.

Het gaat mij niet om kunst om de kunst, maar om hoe kunst een bijdrage kan leveren aan het hier en nu. Het interdisciplinaire programma van DEAF is de reden dat ik op dit festival te vinden ben. Ik richt mij in het bijzonder op kunstenaars die met hun werk het thema ecologie en de relatie tussen mens, cultuur en omgeving onderzoeken.

Esther de Graaff (1982)
Woont en werkt in Utrecht
www.estherdegraaff.nl

Esther de Graaff